Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου Αδελφοποίηση των δυο Συλλόγων ΑΡΣΟΥ Gurpinar

Αδελφοποίηση των δυο Συλλόγων ΑΡΣΟΥ Gurpinar


Ο σύλλογός μας, «Εκπολιτιστικός Σύλλογος, η ΑΡΣΟΥΣ», στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθεί εδώ στα Γιαννιτσά 03/09/2015 τα 85 μέλη του αντίστοιχου συλλόγου του χωριού μας, ΑΡΣΟΥ, σημερινού Gurpinar. Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Θράκης – Ρούμελης» του Gurpinar, έφτασε στα Γιαννιτσά, όπως είχαμε προαναγγείλει, στις 30 Αυγούστου 2015. Η συνάντηση έγινε σε ατμόσφαιρα πραγματικής αγάπης και φιλίας. Ανταλλάξαμε τα καθιερωμένα δώρα  και παρουσία  των μελών  μας προχωρήσαμε στην αδελφοποίηση των δυο συλλόγων ολοκληρώνοντας έτσι τον πρώτο γύρο των επαφών τις πολιτιστικής ανταλλαγής, μιας πρωτοβουλίας στην οποία πρωτοστάτησε ενθέρμως ο σύλλογός μας με αρωγό τον δήμαρχο του Δήμου  Beylikdüzü, κυρίου Ekrem Imamoglou.
Με την αδελφοποίηση ξεκινά μια καινούρια σελίδα συνεργασίας και φιλίας και είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία αυτή προς όφελος και των δύο δήμων, τηρώντας τα παρακάτω συμφωνηθέντα:



Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μέλος του συλλόγου μας κυρία Άννα Κεχαγιά για τη δωρεά που έκανε στη μνήμη του συζύγου της, Δημητρίου Τάκου Κεχαγιά, Σας ευχαριστούμε!

Κκαθώς το Σούπερ Μάρκετ «Family» για την ευγενική τους χορηγία.

Σας ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου